TEGYE ESKÜVŐJÉT ÉS CSALÁDI NÉVADÓ SZERTARTÁSÁT MÉG ÜNNEPÉLYESEBBÉ!!

SZERTARTÁSVEZETÉS

Mikor van szükségetek szertartásvezetőre? 

HA! Az anyakönyvvezető számára nem megfelelő, az általatok kijelölt időpont. HA! Az általatok kiválasztott helyszínre, valamely okból, nem lehetséges az anyakövvezető kiszállása. HA! Az anyakövvezetőnek, túl magas kiszállási díj ellenében áll módjában megjelenni a szertartáson. HA! Igazán különleges időpontban, éjfélkor, vagy ünnepnapon szeretnétek megkötni a házasságotokat. HA! Szakképzett szónokra, előadóművészre van szükségetek. HA! Az esküvői szertartást, szeretnétek művészi elemekkel is díszíteni és sokkal felemelőbbé tenni. HA! Szakképzett ÉNEKES PRODUKCIÓVAL szeretnétek emelni esküvőtök fényét, amely az ALAPÁRBAN foglaltatik. HA! Egy adott keretben képzeltik el, életetek nagy napját, s fontos, hogy a szertartásvezető is igazodjon, egyedi elképzeléseitekhez…

Esküvői szertartásvezetés, továbbá névadó szertartás keretében, teljes körű műsor és ceremónia szervezését, illetve celebrálását vállaljuk, igazodván az Önök egyéni igényeihez!

Előadói repertoárunk színes választékával állunk rendelkezésükre, hogy életre szóló élménnyé varázsoljuk, életük Nagy Napját, illetve gyermekük megérkezését, családjukba!

Műsorkínálatunkban megtalálhatóak: kíséret nélküli, továbbá élő zenével (gitár, zongora, hegedű) és zenei alappal kísért dalok (magyar, angol és olasz nyelven), versek, valamint irodalmi művek, szülői búcsúztatók, ünnepi beszédek, szülői és gyermekköszöntők, dinamikák (szimbólumok beépítése a szertartásba), illetőleg az ünnepi vetítés elkészítése, az Önök által kért anyagokból.

Kapcsolatfelvétel: Telefonos kontakt:

LifeHappiness Family Rendezvényszervező Iroda

dr. Gencsi Zsolt – dr. Gencsiné Pifka Alexandra – 06-30/179-71-48

E-mail: lifehappinessint@gmail.com

Web: lifehappinessint.hu

Facebook: FACEBOOK / LIFEHAPPINESS INTERNATIONAL

Árképzés:

Egyéni igényeik alapján, elkészítjük személyre szabott árajánlatunkat, tételesen kiemelve az egyes szolgáltatások díját!