Az ÉletBoldogság Család Rendszer egy családi vállalkozás, melyben központi célcsoportként, megnevezéséből adódóan, a társadalmat alkotó mikroközösség, vagyis: a család áll. Munkánkban az ÉletBoldogság üzenetét akarjuk átadni  az embereknek, lefedvén az élet legfontosabb kulcsfontosságú területeit, amelyek a következők:

1.     ÉNKÉP

2.     KAPCSOLATOK

3.     HÁZASSÁG

4.     CSALÁD

5.     MUNKA

6.     PÉNZGAZDÁLKODÁS

7.     KIVÁLÓSÁG

8.     EGÉSZSÉG

9.     MOTIVÁCIÓ, FEJLŐDÉS

10.   ÉLET, A HALÁL UTÁN

Célunk, hogy ráirányítsuk az emberek figyelmét az Élet komplex, azaz „összetett voltára”, miszerint minden, mindennel összefügg. Az Élet, tehát egy összetett rendszert képez, amelynek minden kulcsfontosságú szegmensében meg kell teremtenünk a Boldogságot.

Ehhez szolgál útmutatóul az ÉletBoldogság Család Rendszer, mintegy óriási mentőövet és kézzelfogható segítséget kínálva a családok számára; a különféle kiadványok, média-anyagok, rendezvények, névadó ünnepek, esküvői szertartásvezetések, polgári búcsúztatások, továbbá az egyénileg igényelhető előadások, tanácsadói alkalmak és tréningek által.

 Szeretettel,

dr. Gencsi Zsolt és dr. Gencsiné Pifka Alexandra

Célkitűzéseink: boldogság, életboldogság, lifehappiness, live, tanácsadás, tréning, párkapcsolat, rendezvény, életvezetés, life-management, motiváció, előadás